Εκτεταμένη αναζήτηση
ESPA

Αρχική / Blog - Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις / Εκδήλωση για παιδιά: "Οι Μαχητές του Ντάο: Υπόθεση κόκκινος φάκελος"

Εκδήλωση για παιδιά: "Οι Μαχητές του Ντάο: Υπόθεση κόκκινος φάκελος"

Εκδήλωση για παιδιά:

Εκδήλωση για παιδιά: "Οι Μαχητές του Ντάο: Υπόθεση κόκκινος φάκελος"

Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2024 12:00

Ευριπίδης στην Κηφισιά

Εκδήλωση για παιδιά

9.11.2024

Σάββατο 12:00

«Οι Μαχητές του Ντάο: Υπόθεση κόκκινος φάκελος»

Ελένη Ανδρεάδη

 

Στη νέα τους υπόθεση, οι Μαχητές του Ντάο λαμβάνουν έναν κόκκινο φάκελο με μυστηριώδεις οδηγίες από τον Σίφου, ο οποίος σύντομα εξαφανίζεται. Μια νέα φίλη θα τους αποκαλύψει έναν τεράστιο κίνδυνο για τον κόσμο μας, αλλά και το μυστικό ενός σοφού γέροντα που μπορεί να τον σώσει. Σύντομα, τα παιδιά θα γνωρίσουν ένα πανάρχαιο ζώο της θάλασσας που απειλείται.

Προλαβαίνουν όμως να αλλάξουν τα πάντα πριν από την Κινέζικη Πρωτοχρονιά;

Μια οικολογική σειρά από την περιβαλλοντολόγο και βραβευμένη με Κρατικό Βραβείο συγγραφέα, που εμπνευσμένη από τη φιλοσοφία του Ντάο παροτρύνει τα παιδιά να βοηθήσουν στη σωτηρία του πλανήτη.

 

Γίνε και εσύ μαθητευόμενος μαχητής του Ντάο!

Με τη συγγραφέα του βιβλίου και

με την καθοδήγηση του παππού Σίφου,

λύσε την υπόθεση «Κόκκινος φάκελος» και

ανακάλυψε τον τεράστιο κίνδυνο που απειλεί τον κόσμο μας,

αλλά και το μυστικό ενός σοφού γέροντα που μπορεί να τον σώσει.

 

Σας περιμένουμε να γίνουμε μαζί

οι πιο ζεν μαχητές/τριες που προστατεύουν τον κόσμο!

 

*Σχεδιασμός των βιωματικών δράσεων από τη βραβευμένη οργάνωση Πράκτορες του Πλανήτη.

Για παιδιά από 5 ετών

 

Η συγγραφέας της σειράς «Οι Μαχητές του Ντάο» θα βρεθεί το Σάββατο 9/11/2024 στον Ευριπίδη στην Κηφισιά για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου που κυκλοφορεί από εκδόσεις Μεταίχμιο.

 

Λίγα λόγια για την συγγραφέα:

 

Η Ελένη Ανδρεάδη γεννήθηκε στο Λονδίνο. Ταξίδεψε και δούλεψε σε πολλές χώρες, όπως στην Αγγλία, στη Γερμανία και στην Αμερική, όπου ειδικεύτηκε στην Περιβαλλοντική Πολιτική και ΜΜΕ στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. Εκεί πήρε ένα μάθημα στη δημιουργική γραφή και έγραψε ένα μυθιστόρημα, το οποίο γρήγορα έκρυψε στο συρτάρι της. Όταν γύρισε στην Ελλάδα το 2009, ίδρυσε τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Πράκτορες του Πλανήτη, η οποία προσκαλεί τα παιδιά να σώσουν τον πλανήτη μέσα από μυστικές αποστολές. Τα βιωματικά περιβαλλοντικά προγράμματα της οργάνωσης υλοποιούνται σε δημοτικά σχολεία σε ολόκληρη τη χώρα και έχουν βραβευτεί για την καινοτομία τους από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. Το πρώτο βιβλίο της, Γίνε Πράκτορας του Πλανήτη, απέσπασε το Κρατικό Βραβείο Παιδικού Βιβλίου στην κατηγορία Βιβλίου Γνώσεων 2015, ενώ το δεύτερο της σειράς βρέθηκε στις βραχείες λίστες. Τα βιβλία της μεταφράζονται και κυκλοφορούν σε χώρες όπως η Αμερική, η Κίνα, η Κορέα, η Τουρκία και η Αίγυπτος. Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορούν τα πέντε βιβλία της σειράς Πράκτορες του Πλανήτη, καθώς και τα βιβλία Ο Τζάστιν Γκρέι και οι Φύλακες της Γης, Ένα σύννεφο για τα γενέθλιά μου και Γιατί σβήσαμε το γράμμα Β..

Τα νέα μας

Τo blog μας

Οι εκδηλώσεις μας

Παιδική εκδήλωση