Εκτεταμένη αναζήτηση
ESPA

Αρχική / Blog - Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις / Παρουσίαση βιβλίου: "Οι 2 μας"

Παρουσίαση βιβλίου: "Οι 2 μας"

Παρουσίαση βιβλίου:

Παρουσίαση βιβλίου: "Οι 2 μας"

Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2024 00:00

Παρουσίαση βιβλίου

6.11.2024

Τετάρτη 19:00

«Οι 2 μας»

Στέφανος Ξενάκης

 

«Kι όταν κάτσαμε τελικά και τα είπαμε οι δυο µας, είχε πολλά να µου πει κι αυτός. Παρόμοια µε τα δικά µου. Ένα µμεγάλο παράπονο κι ένα µμεγάλο γαµώτο ο υπέρτιτλος. Γιατί µου το έκανες αυτό όλα αυτά τα χρόνια; Γιατί µε µμίσησες τόσο φθονερά; Γιατί δεν κάτσαμε ποτέ να µμιλήσουμε; Και γιατί ποτέ δεν µε αποδέχτηκες; Κι εδώ µόνο µία επιλογή. ʼνευ όρων αποδοχή. Ακριβώς όπως ήμουν. Στο τώρα. Όχι στα “όταν” που ποτέ δεν ήρθαν».

Σ' ένα τρυφερό, θαρραλέο και πολύ προσωπικό βιβλίο, ο Στέφανος Ξενάκης ανοίγει την καρδιά και το μυαλό του, φωτίζοντας πολύπλευρα τη σημαντικότερη σχέση της ζωής µας, αυτή µε τον εαυτό µας.

Ίσως το κομμάτι µας που περισσότερο απ' όλα χρειάζεται αποδοχή, είναι το δύσκολο, το βρώμικο, το σκοτεινό, αλλά και το πιο πολύτιμο.

«Δύσκολο να δημοσιεύσω τους διαλόγους αυτούς; Αφάνταστα πιο δύσκολο να τους κάνω.

Όμως και αφάνταστα λυτρωτικό».

 

Ο συγγραφέας του ευπώλητου βιβλίου «Το Δώρο» θα βρεθεί την Τετάρτη 6/11/2024 στον Ευριπίδη στη Στοά για την παρουσίαση του νέου του βιβλίου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Key Books.

Σας περιμένουμε!

 

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

O Στέφανος Ξενάκης ζει στην Αθήνα, είναι επιχειρηματίας και συγγραφέας. Το πρώτο του βιβλίο, «Το ΔΩΡΟ», κυκλοφόρησε το 2018 και αφού έγινε #1 Bestseller στην Ελλάδα μεταφράστηκε σε 28 γλώσσες και κυκλοφορεί σε 35 χώρες. Παράλληλα, εργάζεται εντατικά για το όνειρό του, το «ΝΑΙ, ΜΠΟΡΩ», ένα μάθημα αξιών κι αυτογνωσίας το οποίο φιλοδοξεί να μπει σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας, από την πρώτη δημοτικού κιόλας. Είναι περήφανος πατέρας δύο κοριτσιών 11 και 13 χρονών, της Αύρας και της Αίνειας. 

Τα νέα μας

Τo blog μας

Οι εκδηλώσεις μας

Παιδική εκδήλωση