Εκτεταμένη αναζήτηση
ESPA

Αρχική / Blog - Εκδηλώσεις / Blog / Τα Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης συνεισφέρουν στο έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χαλανδρίου

Τα Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης συνεισφέρουν στο έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χαλανδρίου

Τα Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης ,όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος με χαρά προσέφεραν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαλανδρίου δωροεπιταγές συνολικής αξίας 1.000€ για την αγορά σχολικών ειδών.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης των Βιβλιοπωλείων Ευριπίδης και έχει σκοπό να συνδράμει συμπολίτες μας, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές ανάγκες που προκύπτουν με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Οι δικαιούχοι επιλέγονται βάσει αντικειμενικών κριτηρίων από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου. Οι δωροεπιταγές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αγοράσουν όλα όσα χρειάζονται οι μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά: ελληνικά και ξενόγλωσσα εκπαιδευτικά βιβλία, τσάντες, κασετίνες, γραφική ύλη. Οι δωροεπιταγές μπορούν να εξαργυρωθούν μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2024.

Όλοι εμείς οι άνθρωποι των Βιβλιοπωλείων Ευριπίδης ευχόμαστε στους μαθητές και στους γονείς τους να έχουν μια καλή και αδιάλειπτη σχολική χρονιά, γεμάτη παιδικά χαμόγελα, υγεία και ουσιαστική γνώση!