Εκτεταμένη αναζήτηση
ESPA

Αρχική / Blog - Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις / Παρουσίαση βιβλίου: "Ο αρχάγγελος των βράχων" του Μένιου Σακελλαρόπουλου

Παρουσίαση βιβλίου: "Ο αρχάγγελος των βράχων" του Μένιου Σακελλαρόπουλου

Παρουσίαση βιβλίου:

Παρουσίαση βιβλίου: "Ο αρχάγγελος των βράχων" του Μένιου Σακελλαρόπουλου

Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2024 19:00

Ευριπίδης στην Κηφισιά

Παρουσίαση βιβλίου

10.06.2024

Δευτέρα 19.00

Ο αρχάγγελος των βράχων

Μένιος Σακελλαρόπουλος

Ένα θρίλερ, ένα μυστήριο με δύο δολοφονίες και δίπλα δίπλα η ψυχή, η ανθρωπιά, η απανθρωπιά, η αχαριστία, η δικαίωση, ο θρίαμβος της ζωής, με φόντο το νησί του Αρχάγγελου, της Σαπφούς, του Ελύτη, του Μυριβήλη, του Θεόφιλου.

Ο συγγραφέας Μένιος Σακελλαρόπουλος θα μιλήσει για το βιβλίο του «Ο αρχάγγελος των βράχων» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΨυχογιόςΜε τον συγγραφέα θα συνομιλήσει ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Σωτήρης Τσαφούλιας. Θα προβληθεί και βίντεο από τη θεατρική παρουσίαση του βιβλίου.

Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.

Σας περιμένουμε στον Ευριπίδη στην Κηφισιά

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

Ο ΜΕΝΙΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ δεν ασχολήθηκε με αποτρόπαια εγκλήματα, μετά τις σπουδές του στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Θράκης, παρά μόνο πολύ αργότερα, στα μυθιστορήματά του. Τον είχε κερδίσει ήδη η δημοσιογραφία, την οποία ταλαιπωρεί επί σαράντα τέσσερα συναπτά έτη. Ξεκίνησε μαθητής λυκείου ακόμα από το Φως, μύρισε το μελάνι στις εφημερίδες Βραδυνή, Έθνος, Ελεύθερος Τύπος, Αθλητική, Sportime, Derby, στα περιοδικά Εικόνες, Nitro, Active, Επίκαιρα, βούτηξε στα ερτζιανά (ΕΡΑ, Sport FM, Sentra FM, SPORT 24), ήταν στο Mega Channel, στο Open TV και ξανά στο Mega. Έκανε τρεις φορές τον γύρο της Ευρώπης, φτάνοντας ως τη Νότια Αφρική, με εκατοντάδες ρεπορτάζ και χιλιάδες βίντεο, όλα με ένα δικό του χρώμα. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ, από τον οποίο έχει βραβευτεί τέσσερις φορές για τηλεοπτικά θέματα. Παραμένει έφηβος και εκρηκτικός, συνεχίζει να ονειρεύεται, να χαμογελάει, να σαρκάζει και να αυτοσαρκάζεται, και πιστεύει στην… άσπρη μέρα.

Τα νέα μας

Τo blog μας

Οι εκδηλώσεις μας

Παιδική εκδήλωση